Tel: +420 606 421 450 | E-mail: info@sumavskyspravce.cz

O NÁS

Vítáme Vás u Šumavského správce, firmy založenou Matějem a Adélou, partnery v profesním i osobním životě. Po té, co jsme si oba prošli několika hotelovými provozy od úklidu, přes recepci až po manažerské pozice jsme se rozhodli naše zkušenosti zhodnotit. Založili jsme si vlastní firmu, která našim klientům poskytne spolehlivého parťáka, který se postará jak o úklid, tak o správu jejich nemovitostí.

Naším cílem je usnadnit život našim klientům tím, že se postaráme o veškeré záležitosti spojené s péčí o jejich nemovitosti. Chceme, aby se naši klienti mohli plně soustředit na své záležitosti, aniž by se museli starat o úklid, údržbu a další administrativní záležitosti. Snažíme se být flexibilní a přizpůsobit se individuálním potřebám každého klienta, abychom jim mohli nabídnout služby, které jim co nejlépe vyhovují.

Důvěra

Důvěra je základem každého našeho vztahu s klienty. Snažíme se budovat dlouhodobé partnerské vztahy, které jsou založeny na otevřené komunikaci, férovosti a spolehlivosti. Naši klienti si mohou být jisti, že naše slovo platí a že naše práce je vždy provedena s maximální profesionalitou a pečlivostí.

Lokálnost

Jako místní obyvatelé Železné Rudy dobře známe specifika této oblasti. Naše lokální znalosti nám umožňují poskytovat našim klientům služby na míru, které odpovídají specifickým potřebám a požadavkům této oblasti.